Kapcsolat

Nem eladni szeretnénk magunkat, hanem megoldani az ügyfeleink problémáit Szerző: rastera

Marketing 2019.10.31

A Rastera nem értékesítési tanácsadó, de nem is hagyományos nyomda. A komplexebb, szervezést igénylő, kreatív megoldásokért kiáltó helyzeteket is megoldjuk. Miért választanak egyre többen és miért elégedettek velünk a partnereink? Mert mi vagyunk az ágazat svájci bicskája, amit gyakorlatilag bármire használhatsz. Az alábbi cikkünkkel segítünk a tájékozódásban.  

Ilyen nyugit szeretnél? Dolgozz velünk!

Miért a Rastera?

Sok cég, amelyiknek rendszeres nyomtatásra van igénye, úgy véli, nincs szüksége új partnerre, mert a meglévőről úgy tartja, „az is szépen nyomtat”. Meggyőződésünk, hogy egy profi nyomdai cégtől ez ma már kevés. Az, hogy valaki megfelelő gépeket szerez be, és azzal kevés hibát ejt munka közben, szerintünk nem elég. Ennél egy újgenerációs szolgáltatás sokkal többről kell hogy szóljon. Természetesen mindennek alapja a tökéletes nyomtatás, de valamennyi területnek vannak problémái, amit meg kell oldani. Mindig adódnak kihívások, amikkel meg kell küzdeni, illetve szükségesek a kreatív, új ötletek is, amik a fejlődésben segítenek.

Portfólió és stratégia

A Rastera nem hagyományos nyomda, tehát jóval többre használhatod annál, hogy a grafikus által elkészített állományt kinyomtassa, majd leszállítsa. Mi egy produkciós ügynökségként működünk: nemcsak a nyomdai kapacitásunkra vagyunk büszkék, hanem a komplexebb, szervezést igénylő, kreatív megoldásokért kiáltó helyzeteket is megoldjuk. Többek között csomagolás, rendezvényekre való előkészületek, nyereményjátékok menedzselése, direkt marketing küldemények, perszonalizált levelek, csekkes levelek, üzletdekoráció, logisztikai feladatok – ezek mind a portfóliónk részei. Mi vagyunk a nyomdai piac svájci bicskája, marketingszemlélettel, tele kreatív ötletekkel, sokrétű, saját nyomdai kapacitással. Mindeközben nyitunk a fenntartható, környezetbarát megoldások felé – erre minden körülmények között maximálisan törekszünk.

Mi mindent csinálunk?

Vegyük sorra, miért érdemes a Rasterát választani. Néhány mondatban bemutatjuk a különböző szolgáltatásainkat, hogy te is lásd, munkánk nem merül ki annyiban, hogy kinyomtatjuk az általad kérteket.

A sok kreatív, akár nem hétköznapi feladatot csak akkor tudja elvégezni egy cég, ha megvan a stabil alap, amire építkezhet. Ez nálunk a digitális nyomtatás: íves gépekkel és tekercsesekkel nyújtunk kiváló minőséget, miközben megőrizzük a rugalmasságunkat.

A digitális nyomtatás magasiskolája, amikor a változó adatok nyomtatására is képes egy technika. Ezt mi garantáljuk, ilyenkor a szöveget és a grafikai elemeket úgy tudjuk változtatni nyomtatás közben, hogy a folyamatot nem kell lassítanunk.

Minden nyomdász számára ismert technológia, ami a kívülállónak nem mond semmit, pedig ennek köszönhető a nagy mennyiségű igények kielégítése. Ennél a technikánál is széleskörű palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Itt az első dolog, amiben máris többek vagyunk a legtöbb nyomdánál. Mögöttünk ugyanis egy igazán profi, lendületes grafikus-team áll, akik garanciát jelentenek a tökéletes minőségre. Vállaljuk a céges arculat megtervezését, bármilyen nyomdai anyag kitalálását. Ha pedig elfogadod, akkor a legyártás már csak a hab a tortán. Nem jobb érzés, ha minden egy kézben van?

Itt egy újabb terület, amivel szerintünk kitűnünk az ágazatból: nálunk ugyanis mindenre kiterjedő postai szolgáltatást is kérhetsz. Elkészítjük a küldeményt, intézzük a postai adminisztrációt, a logisztikát és a feladást. Neked erre már nem lesz gondod! Kézi csomagolás? Becsomagoljuk! Expressz határidő? Nem gond! Etikett, papírdoboz? Bízd ide!

A digitális nyomtatás velejárója a digitális stancolás, ehhez pedig speciális berendezésre van szükség. Spektrumunk igen széles: a kicsi darabszám de egyedi formatervezés sem akadály. Közben költségeidet folyamatosan alacsonyan tartjuk.

Hogy jön egy nyomdai cég ahhoz, hogy marketinggel is foglalkozzon? A cikkünk elején említettük, hogy mi valójában egy produkciós ügynökség vagyunk, és ebben térünk el más, hagyományos vállalkozásoktól. Képben vagyunk a direkt marketingben, de segítünk az adatvezérelt marketingben is. Az irodai dekorációtól a SEO-szövegíráson át, a márkanév kitalálásáig vállaljuk mindenféle, marketinggel kapcsolatos feladat ellátását.

A komplexitás előnyei

Találkoztunk már olyan véleménnyel, hogy biztosan nem tudunk ennyi feladatot egyszerre elvégezni. Abban persze egyetértünk, hogy senki sem érthet minden területhez. Ahhoz azonban igen, hogy megtalálja, ki miben jó. Mi csak olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik saját területükön tökéletes munkát végeznek. A mi feladatunk, hogy összehangoljuk a munkájukat, és számodra egy komplex csomagot kínáljunk. Mi ennek a legnagyobb előnye a te szempontodból? Az, hogy mindent egy kézben tartunk, nem kell minden részfeladatra külön partnert keresned, újabb és újabb szerződéseket kötnöd, különböző határidők alapján tervezned.

Ezt várhatod tőlünk

Összefoglaljuk, hogy miért érdemes velünk dolgoznod. Nemcsak azért, mert megbízható rugalmas nyomda vagyunk, hanem azért, mert profi produkciós ügynökség is. Az ötlettől a végeredményig veled tartunk, elvégezzük a grafikai munkát, és a marketinget is végig visszük. Felelünk a dizájnért, vállaljuk a népszerűsítést.

Megbízható partnert keresel? Megtaláltad! A Rastera úgy akar kiszolgálni, hogy minden problémádra megoldást kínáljon. Mindezt pedig határidőre, célzottan és pontostan teljesítjük rejtett költségek nélkül. Keress bennünket elérhetőségeink valamelyikén!