Kapcsolat
Régi csapat, új célok

Rólunk

A Rastera nem pusztán egy cég. Egy életérzés. Már az alapítás előtt világos volt számunkra, hogy a siker a saját filozófiánkon és értékeinken múlik. Nem egy sokadik, tipikus ügynökségként működünk, hanem ügyfelünk csapattagjaként. Maximálisan szem előtt tartjuk, hogy mindegyikünknek különböző termékei, szolgáltatásai és céljai vannak. Ezért mindig az adott partnerünk számára leginkább megfelelő megoldásokat választjuk. A cél elérése érdekében a vállalat üzleti tevékenységének, termékének, szolgáltatásainak, jelenlegi marketingtevékenységeinek és legfontosabb ügyfeleinek, valamint versenytársainak figyelembevételével teszünk javaslatokat.

HOGYAN DOLGOZUNK?

Jelszavunk az átláthatóság. Ezt azt jelenti, hogy őszinték vagyunk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és magunkkal szemben is. Minden munkánk során nyíltan visszük végig az egyes lépéseket. Ezzel elűzzük megbízóink bizonytalanságát, a bizalom pedig hosszú távú kapcsolatokhoz vezet.

Számtalan olyan igény érkezik hozzánk, amely úgy szól, „már a tegnap is késő lett volna”. Az okokat mi nem firtatjuk, elfogadjuk, hogy ebben a szektorban gyorsan és jó minőségben van ránk szükség. Szeretjük úgy érezni, hogy nélkülözhetetlenek vagyunk, ezért éppen olyan gyorsan dolgozunk, amennyire hagynak minket.

Tudnod kell rólunk: a Rasteránál mi nem arra törekszünk, hogy azon ügynökségek között tartsanak minket számon, akik minden igényre azonnal rábólintanak. Gondolkodunk, igyekszünk javaslatokat tenni, ha úgy látjuk, azokra szükség lehet. Természetesen tudjuk, hogy ügyfeleink sokkal jobban értik, ismerik a saját piacukat, ezért folyamatosan képezzük magunkat. Célunk az együtt gondolkodás és a hatékony együttműködés a célok sikeres teljesítése érdekében.

Rastera: mondjuk, mutatjuk
Rastera: megoldásmániások

SZERETÜNK MEGOLDÁSOKAT SZÁLLÍTANI

A mai gyorsan változó gazdasági és technológiai környezetben nem feltétlenül a könnyebb megoldást keressük, inkább optimalizáljuk a beérkező igényeket. Rendszeres kutatások segítségével értékeljük, milyen marketingcsatornák működnek, melyek azok, amelyekre érdemes több energiát áldozni. Nem kínálunk előre csomagolt szolgáltatásokat, mert ezek egyetlen „algoritmusváltás” után elveszíthetik hatékonyságukat. Helyette felmérjük és megértjük ügyfeleink igényeit, folyamatosan tökéletesítjük stratégiáinkat, hogy mindig a tökéletes megoldást szállíthassuk.

SEGÍTHETÜNK?

Amire szükséged van, azt mi tudjuk a nyomtatásról, de azt is, amiből neked egy szót sem kell értened.
Keress minket bizalommal!

Tolnai Bálint - ügyvezető igazgató

Tolnai Bálint Ügyvezető igazgató

16 éve került a szakmába, azóta rendíthetetlenül törekszik a legjobb minőségre, ugyanezt várja el minden kollégájától és partnerétől is. Minden nap hajnali 5-kor kel, jobban pörög, mint egy nyomdagép. Ha választania kell a munka és a verdák közt, akkor a családja mellett döntene.

Linkedin
Mészáros Tibor - informatikai vezető

Mészáros Tiborinformatikai vezető

Mészi már egészen fiatalon elkötelezte magát az informatika irányában. Több programnyelven is "megérteti magát másokkal". A hardver eszközökkel is jó barátságban van. Néha el is szokott veszni a monitorok, nyomtatók és számítógépes alkatrészek tengerében. Nála a multitaszking az alapfelszereltség.

Ha úgy érzed, hogy valamelyikünk segíthet, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat egy mozdulattal