Kapcsolat

Új korszak nyílt a Rastera történetében Szerző: sallaigabor

Érdekességek 2024.03.22

Új korszak nyílt a Rastera történetében: Megérkezett az új tekercses gépünk, így már vinyl matrica- és plakát gyártást is vállalunk.

Nálunk a változás mindig a fejlődés és az innováció jele és most egy igazán izgalmas hírrel állunk elő, ugyanis nemrégiben egy új tekercses gépet vásároltunk, amely most már beüzemelve és letesztelve várja kreatív megbízásait. Ez az új berendezés forradalmasítja szolgáltatásainkat, különösen a vinyl matrica és plakát gyártás területén.

Tekercses gép és az új kihívások

Mindig azon dolgozunk, hogy lépést tartsunk a piaci trendekkel, és most a tekercses gép új lehetőséget kínál számukra, hogy még szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, így a gép nem csupán egy új berendezés, hanem egy új korszak kezdetét is jelenti a Rastera életében.

Vinyl matrica gyártás

A tekercses gép segítségével mostantól a vinyl matrica gyártásba is belevágunk. A vinyl matricák számtalan felhasználási területen alkalmazhatók, legyen szó járműdekorációról, céges logókról, iroda vagy akár otthoni dekorációról biztos, hogy megállják a helyüket.

Plakát gyártás

Látványos és hatékony kommunikációra vágysz? A plakátok kihelyezése továbbra is kiemelkedő módszert jelent az üzenetek hatékony közvetítésére. Most, hogy már mi is rendelkezünk tekercses géppel, a plakát gyártás még rugalmasabbá és személyre szabottabbá válik. Promócióra készülsz, közeledik egy eseményed vagy kampányod? Kreatív csapatunk készen áll arra, hogy látványos és hatékony plakátokat tervezzen és gyártson számodra.

Új tekercses gépünk egy új fejezetet nyit a vállalatunk életében, kibővítve ezzel szolgáltatási palettájánkat. Ezzel az új eszközzel szeretnénk régi és leendő ügyfeleinknek egy új lehetőséget biztosítani a nyomtatás területén, így minden elképzelést és projektet szeretettel várunk, hiszen mi mindig az egyediséget, a kreativitást és a megoldás központúságot helyezzük az előtérbe.

Lépj kapcsolatba velünk és váltsuk valóra elképzeléseidet a legjobb megoldásokkal!

Elérhetőségek!