Kapcsolat
Digitális nyomtatás: állunk rendelkezésedre

Digitális
nyomtatás

A digitális nyomtatás nálunk rutinfeladatnak számít: íves és tekercses gépeinkkel a legjobb minőséget garantáljuk. Eszközeinkkel gyorsan és pontosan dolgozunk. Minket válassz, ha a nyomtatás aktuális számodra.

Többek között ezekért keress:

Meghívó készítés

Konferenciát, előadást szervezel? Egy üzleti ebédnek szeretnél valamilyen látványos keretet szabni? Egy jól kivitelezett meghívó sokat javít a létszámon és hitelesebbé tesz partnereid, leendő ügyfeleid előtt. Bármilyen eseményről legyen is szó, a levélpapír tervezés megkezdésétől a kézbesítésig számíthatsz a segítségünkre.

Prospektus

Ha egynél több terméked van, amit értékesíteni vagy bemutatni szeretnél, érdemes prospektusban gondolkodni. Az ilyen ismertetőkiadvány egy látványos termék promóció, amit ha jól terveznek és nyomtatnak, akkor igen hatékony marketingeszköznek bizonyulhat.

Naptár készítés

A naptár több egy látványos grafikai és nyomdai megoldásnál. Van olyan típusa, ami megbízhatóvá tesz egy szétszórt embert, de olyan is létezik, aminek a puszta reklámozás a célja. Ismerünk olyat, ami a falra kerül, a másik csak az asztalodon állja meg a helyét. Lyukasztás, spirálozás, nekünk mindegy melyiket választod, elkészítjük a megfelelő kalendáriumot.

Matrica készítés

matricázás gyors, könnyen használható, népszerű, apró, ugyanakkor maradandó reklámtípus. Az egyik leginkább egyedi szájíz szerint készítendő termék, amit ügyfeleink kérnek tőlünk. Mi mégsem ismerünk lehetetlent, büszkék vagyunk arra, hogy még egyetlen merész ötletre sem kellett nemet mondanunk. Sőt, inkább inspirál minket egy-egy extrém eset. Tedd próbára a kreativitásunkat!

Plakát készítés

A plakát látványos, hatásos reklámeszköz, mégis kíméli a pénztárcádat. Érdemes vele rendezvényeket, cégeket hirdetni, de díszítésre is tökéletesen alkalmas. Feldobhatod vele otthonodat, nagyszerű poszter is válhat belőle. Mint tudod, többek vagyunk, mint egy nyomda: munkatársaink segítenek az ötletelésben, de a plakát tervezés sem akadály.

Csekk nyomtatás

A sárga csekk minden bizonnyal jó ideig nem tűnik el az életünkből, pedig egyre több digitális megoldás született arra, hogy rendezzük a szolgáltatások díjait. Ha kiválasztod a cégednek megfelelő csekktípust, nyomdánk hamar a rendelkezésedre bocsájtja a kinyomtatott papírokat. Vágott csekk, lapra vágott csekk, számla nyomtatás, nekünk egyre megy.

Boríték nyomtatás

Ha sűrűn küldesz postai úton levelet, ha mindennapos a dm levél, a számla, a csekk, vagy bármilyen üzenet, akkor neked nagy tételben van szükséged borítékra. Ez a termék azért is hasznos, mert lehetőséged van egyedi grafikát, céges logót, egyéb reklámcélt is megvalósítani, ha kiküldöd valakinek.

Füzet nyomtatás

Füzet alatt mi most a vékonyabb könyveket, brosúrákat értjük. Ez modern megjelenést biztosít a termékeknek, céges információknak. A füzet spirálozás leginkább akkor praktikus, ha olyan kiadványt készítünk, amit aztán lapozgatnak majd. A jól kivitelezett füzet tartós, ellátható különböző grafikai elemekkel, ha üresen hagysz néhány oldalt, akkor egy konferencián, rendezvényen partnereid kiválóan tudnak jegyzetelni.

Számla nyomtatás

A csekk nyomtatás mellett a számla nyomtatás is fontos munka egy nyomdaipari cég életében, nem számít nehéz feladatnak. Hagyományos számla, egyszerűsített adattartalmú számla, gyűjtőszámla? Bármelyikre van szükséged, nálunk jó helyen jársz. Nagy tételben, rövid határidővel nyomjuk kezedbe a legújabb számláidat.

Levélpapír nyomtatás

A levélpapír a vállalati levelezés fontos eszköze. A különböző hivatalokkal való kommunikáció, több esetben az üzleti kommunikáció területén, egyéb hivatalos ügyek intézésénél rengetegen használnak levélpapírt. A Rastera segítséget nyújt akkor is, ha levélpapír tervezés a feladat, hogy egyedi, felismerhető stílusban levelezhess ügyfeleiddel.

Termékismertető

A prospektushoz hasonlóan egy jó ismertető hatásos termék promóciónak számít. Ha jól tervezik és igényesen nyomtatják, akkor igen jól jöhet egy olyan vállalkozás esetében, ami termékértékesítéssel foglalkozik. Éppen ezért érdemes ránk bíznod ezt a feladatot is.

Címke

A vásárlásra ösztönző címke hatásos eszköz, amelynek tervezése és legyártása is szakértői csapat dolga. A lényeg, hogy vállalkozásod teljes arculattervéhez passzoljon. Azonos grafikákkal, egyedi megvalósítással vagy éppen QR-kóddal, nekünk mindegy. Készítünk különböző termékekre ragasztható címkét: flakon, üveg, ruha, ez nálunk egyre megy.

Oklevél

Az oklevél írásban őriz meg egy olyan teljesítményt, amivel valaki kiemelkedett a többiek közül, vagy olyan maradandót nyújt, amiről érdemes ilyen formában megemlékezni. Ehhez pedig tartós papír, stílusos grafika, frappáns szöveg passzol. Ezek jól néznek ki a falon és remek ajándéknak számítanak. Odaítélése a te feladatod, nyomtatása a mi a dolgunk.

Névjegy

A névjegykártya valójában tradicionális marketingeszköznek számít, mindannyian tudjuk, hogy nem feltétlenül arra szolgál, hogy átadd az elérhetőségeidet valakinek. Hiszen ő a honlapodról, közösségi oldaladról pontosan tudja, milyen csatornákon érhet el. A névjegytervezés az arculatterv egyik első lépése, ezen keresztül mutathatsz be plusz információkat és egyedi stílusjegyeket a partnereidnek. Nálunk nagy tételben nyomtathatod egyedi kártyáidat.

Szórólap

Ha valaki a kezébe vesz egy szórólapot, körülbelül két másodperc alatt dönti el, hogy bedobja-e a kukába, esetleg rászán 15 másodpercet a tanulmányozására. Amióta létezik reklám, a szórólap is körbejár az emberek kezei között. Egy jól kivitelezett szórólapos kampány rendkívül hatásos direkt marketing eszköz. A legmodernebb nyomdai technikáknak köszönhetően ez igen látványossá is tehető.

Flyer

A flyer a szórólap kistestvére, leginkább rendezvények népszerűsítésére alkalmas, de mást is hirdethetsz vele. Előnye, hogy kisméretű, így aztán igen nagy tételben gyártható. A modern eszközöknek köszönhetően különleges technikai megoldások is alkalmazhatóak a kivitelezésnél. Így lehet többek között dombornyomott, fényes vagy éppen matt felületű.

Etikett

Tudod mi az az etikett matrica? A szükséges rossz, amin túl kell lenni. Olyan vonalkód, ami öntapadós és a csomagolásra kell felhelyezned. Ha egy terméket forgalmazol, akkor kötelező rátapasztanod. Ezt mi egyedi méretben, formában, sorszámozva nyomtatjuk ki a számodra.

Gépeink nem csak nagy mennyiségű, de kis példányszámú nyomtatványok előállítására is tökéletesen alkalmasak. Kisebb gépünk nyomtatás után formára vágja a termékedet, a te igényeid szerint.

Digitális nyomtatás minden felületre

Az rendben van, hogy nyomtatunk, de pontosan mire?

 • vinyl matrica
 • PVC ponyva
 • plakát és fotópapír • one way fólia
 • Mesh háló
 • Backlight fólia
 • roll-upp banner
 • 3D autófólia
 • egyedi PVC
 • display
 • POP up fal
 • sajtófal
 • táblanyomás

Itt azonban nem állunk meg, mert vállaljuk a további feldolgozást is:

 • laminálás
 • kasírozás
 • formára vágás
 • digitális stancolás

Mindenféle kötészeti megoldás rendelkezésünkre áll

 • spirálkötés
 • műanyag spirálozás
 • fémspirálozás
 • szakdolgozat spirálozás
 • lyukasztás
 • irkafűzés
 • tasakos laminálás

Nyomtatás? Jól látható, hogy igyekszünk minden igényt kielégíteni. Ehhez pedig csak a legjobb termékeket használjuk. ECO solvent és UV lakkozás - mi ezekben hiszünk, mert maximálisan alkalmasak a direkt nyomtatásra.

A digitális nyomda egy olyan szolgáltatás, ami nélkül nem működhet olyan cég, aminek bármilyen arculati megjelenése van. Ezt azonban csak a legjobb minőségben érdemes választani. Ezt pedig a Raseteránál találod.

Nyomtatjuk, tapintjuk, használjuk