Kapcsolat
Digitális stancolás: formára szabva

Digitális stancolás

A digitális stancolás az a formakivágásnak, ami a digitális nyomtatás a nyomdatechnikának. Legyen szó mintagyártásról vagy alacsony példányszámú rendelésről, digitális kivágógépeinkkel mindenre megoldást nyújtunk. Ráadásul a költségek alacsonyak, hiszen nincs szükség speciális szerszámra még a lyukasztás esetében sem.

Ehhez 2017-ben munkába állítottunk egy Summa típusú digitális stancoló gépet. Ezzel a technológiával lehetőség nyílik kis darabszámú, egyedi formájú termékek gazdaságos kivitelezésére. Széles skálán állnak rendelkezésre megmunkálható alapanyagok. Többek között ezeket stancoljuk:

  • fát, fémet
  • dibond lemezt
  • hullámkartont
  • habkartont
  • öntapadós fóliát
  • vékony plexit

Részletek

Cégünk számos nagyszabású rendezvény dekorációját készítette már el, kirakatok kreatív megjelenésében segítettünk, és irodák berendezését tettük felejthetetlenné. Ha szükséges, segítünk a kreatív munkában is, hogy a termékek formája, megjelenése egyedi legyen. A stancoló gép tervezőprogramja segítségével egyedi display-eket gyártunk bolti kihelyezéshez. Segítségünkkel habból vágott 3D-s betűk gyártása és festése is megvalósítható.

Stancolás olajozottan? Ha mi végezzük el a munkát, többé erre nem lesz majd gondod.

dstanc_stand

Kiállítói stand

dstanc_hostess_pult

Hostess pult

dstanc_megallito_tabla

Megállító tábla

dstanc_asztali_disz

Asztali dísz

dstanc_dijak

Díjak

dstanc_fali_dekor

Fali dekor

dstanc_karacsonyi_disz

Karácsonyi dísz

dstanc_display

Display

dstanc_hutomagnes

Hűtőmágnes

dstanc_ceglogo

Céglogó

dstanc_egyedi_formak

Egyedi formák