Kapcsolat
Minden, ami grafika

Grafikai tervezés

Egy digitális nyomda nem működhet profi grafikai tervezés nélkül. A Rasteránál elhivatott grafikuscsapat felel a magas minőségért. Van egy céged, jó a terméked, kiváló a szolgáltatásod? Ez önmagában kevés. Ha szeretnéd mindezt ismertté tenni, akkor minket keresel. Megtervezzük és legyártjuk a teljes arculatod. Dm levél sablon, katalógus tervezés, prospektus tervezés, plakát tervezés, autódekor, névjegykártya: a teljesség igénye nélkül néhány példa, hogy mi mindenre használhatsz bennünket. Mi minden kérést teljesítünk, a látvány pedig minden munkánknál önmagáért beszél.

Mit tervezünk?

Vállalkozásod minden jellegű grafikai munkáját ránk bízhatod, mi garantáljuk a lehető legjobb kivitelezést.

Könyvek

Hiába van egy jó könyved, ha nem elég látványos a grafikája, akkor sajnos igen nehezen eladható a piacon. Mi nem csak a nyomtatás feladatát vállaljuk, megtervezzük, hogy a kinézet ne menjen a belső tartalom rovására.

Prospektusok

Ha több termékkel is rendelkezel, amit mindenképpen be kell mutatnod ahhoz, hogy el tudd adni azokat, akkor prospektusra van szükséged. Ha a grafikai tervezése megfelelő, akkor kevés hatásosabb termék promóció létezik, amit a leendő ügyfeleid kezébe nyomhatsz.

Plakátok

A plakát úgy számít az egyik leglátványosabb és eredményesebb utcai reklámnak, hogy közben a bankszámládat sem terheli meg nyomasztó módon. Természetesen belső terekben is használható, ha igényesen helyezed el, éveken át az épület dísze lehet. A plakáttervezés grafikusaink egyik kedvenc feladata, keress fel és meglátod, hogy miért!

Szórólapok

A szórólap leginkább a direkt marketing egyik eszközének tekinthető. Kaphatod az utcán kezedbe, megtalálhatod a postaládádban. Ha te készíted, akkor csak néhány másodperced van rá, hogy megragadd vele a célközönséged figyelmét, a legtöbben ugyanis azonnal megszabadulnak tőle, amint interakcióba lépnek vele. Így aztán fontos, hogy ügyesen kivitelezett grafikája legyen ezeknek a reklámanyagoknak.

Logók

A logó az arculattervezés egyik első és éppen ezért talán legfontosabb eleme. Ez a kis grafikai elem foglalja össze mindazt, amit a céged képvisel. Egy színvonalas, egyedi logóról azonnal felismernek, aki meglátja, rögtön tudja, hogy rólad van szó.

Arculatok

Vállaljuk az arculattervezés első lépését, hogy mi tegyük meg az utolsót is. Logó, címke, brosúra, kiadvány? Ha minden csatorna egységes és szép, mindenki tudja majd, hogy igényes munka zajlik cégednél. Ebben lehetünk a partnered.

Roll-upok

A roll-up olyan reklámlehetőség, amivel egy nagyméretű, nyomtatható felületen népszerűsíthetsz szinte bármit. Leginkább kiállításokon, előadásokon, egyéb rendezvényeken használják. Helyigénye kicsi, könnyen mozgatható. Ha jól látható helyre teszed, minden szem találkozik vele legalább egyszer. Segítünk, hogy így legyen.

Illusztrációk

Illusztrációra kis túlzással szinte bármikor bárkinek szüksége lehet. Arra pedig, aki egy vizuális megjelenést egyszer nyomtatva is látni szeretne, ez hatványozottan igaz. Grafikusaink bármilyen témában képesek gyors és látványos illusztrációt készíteni.

Hirdetések

Ez már szinte ingyenes marketing tanácsadás: egy jól elhelyezett hirdetés igen jól megtérülő befektetésnek számít. Ez az állítás azonban csak akkor igaz, ha ezt hozzáértő grafikusok készítik. Ha rossz a minősége, akkor bármilyen jó helyre vásárolod meg, a hirdetés hatástalan marad.

Infografikák

A jól elhelyezett infografika minden írott tartalmat, minden vizuális élményt feldob. Sokszor plusz információt hordoz, máskor egyszerűen csak összefoglalja az olvasottakat. Olyan eset is gyakori, amikor maga az infografika az információ. Ha az infografika igényes és látványos, akkor megéri időt, pénzt és energiát szánni rá.

3d standtervek

Kiállításra, expóra, szakmai konferenciára, egyéb hasonló rendezvényre sokszor kell a cégeknek standdal, pulttal készülnie. Rendkívül sok múlik azon, hogy egy ilyen szerkezet hogy mutat. El kell hogy férjen rajta minden fontos információ a vállalkozásról, jól passzoló színt is kell választani hozzá. Mindezt pedig 3D-ben érdemes megmutatni, erre a feladatra pedig a Rastera grafikusait választani.

Dm levelek

dm levél talán az egyik legrégebbi és legnépszerűbb direkt marketing eszköz. Reklámozhatsz vele új terméket, de felhívhatod a figyelmet különböző nyereményekre, akciókra, játékokra is. Ennek a levélnek fazont kell szabni, nem elég a jól megírt szöveg, a grafikájának is kifogástalannak kell lennie. Ezt a részét biztos kezekben tudhatod, ha ránk bízod.

Megálmodott grafika

Segítünk, hogy mire van szükséged!

Ha bizonytalan vagy hogy mit tervezzünk neked a marketing céljaid eléréséhez, marketing csapatunk segít felállítani a helyes kommunikációs stratégiát.

Így nyújt teljes és professzionális szolgáltatást a Rastera a stratégiával kezdve, a tervezésen át a produkciós gyártásig.

A teljes képért itt tudsz informálódni:

  • marketing tanácsadás
  • direkt marketing
  • digitális nyomtatás
  • ofszet nyomtatás