Kapcsolat
Ofszet nyomtatás: fontos a végeredmény

Ofszet nyomtatás

Az ofszet nyomtatás elterjedt technika, amihez kiváló minőségű festék, nyomólemez és gumihenger szükséges. A festéket először a lemezre, onnan pedig a hengerre viszik fel, majd onnan kerül a nyomtatópapírra, vagy egyéb nyomtatási felületre.

Miért érdemes velünk dolgoznod?

Rövid határidő, nagy mennyiség, prémium ügyfélkezelés, teljes körű és folyamatos tájékoztatás - mindez a Rastera védjegye. A piacon szerzett közel 20 éves tapasztalattal rugalmasan kezeljük a hirtelen felmerült igényeket, megértőek és türelmesek vagyunk ügyfeleink problémáival. Mindezt úgy, hogy nálunk a nyomtatás árak a földön járnak. Hagyományos kötészeti megoldás és korszerű felületnemesítés. Plakátokra van szükséged? Nálunk mindent megrendelhetsz.

Mit nyomtatunk?

Két évtized alatt a legkülönbözőbb kérésekkel találkoztunk, bármilyen egyedi igényre reagálunk.
Azt hiszed bonyolult a kérésed? Tegyél próbára, ha ofszet nyomtatásról van szó!

Levélpapír

A levélpapír nyomtatás megvalósítható a digitális nyomtatás technikájával is, de ha nagy mennyiségre van szükséged, akkor ofszet nyomtatással teljesítjük a kérésedet. A hivatalokkal való levelezés legtöbbször postai úton zajlik. Sok üzleti partner a mai napig így kommunikál egymással az ügyintézések során. Egyéb hivatalos kommunikációt is folytathatsz postai úton, amihez első lépés a jól megtervezett levélpapír.

Boríték

Az ofszet nyomtatás és a digitális nyomtatás is a segítségedre van, ha borítékot szeretnél magadnak. Attól függ, hogy csak néhány darabra, esetleg többre van szükséged, mi tudjuk a megoldást. A boríték ráadásul hatékony marketingeszköz: elhelyezhetsz rajta bármilyen, cégedről, vállalkozásodról szóló információt.

Szórólap

Megfigyeléseink szerint két másodperc alatt dől el, hogy valaki foglalkozik-e azzal a szórólappal, amit a kezébe kap az utcán vagy kivesz a postaládájából. Éppen ezért fontos a kinézete és a kivitelezése is. Hatékony reklámhordozó, ügyes direkt marketing eszköz, de csak akkor, ha jól használják. Ha nagy tételben van rá szükséged, megtaláltad a partnered.

Brossúra

Minőségi papír, tökéletes nyomtatás, kiváló fóliázás. Dolgok, amik nyerővé varázsolják a brossúrádat, és amikre mi képesek vagyunk. Bízd ránk a tervezést, vagy küldd el nekünk a kiválasztott dizájnt, amit szeretnél viszont látni, és rövid határidővel meg is valósulhat. Egyszerű vagy több oldalas? Sok vagy kevés? Ez csak rajtad múlik, nem rajtunk, nálunk a brosúra nyomtatás minden esetben rutinmunka.

Könyvnyomtatás

A könyvnyomtatás az egyik legnemesebb feladat, amit egy nyomdaipari cég kaphat. Aki ilyesmivel foglalkozik, az Gutenberg óta arra törekszik, hogy a legjobb minőséget adja ki a kezéből. Szerintünk mi jó úton járunk, de szeretnénk, ha mindezt te is látnád a nyomtatás és a nyomdai kötészet után.

Katalógus

A katalógus a prospektus nagytestvére, csak valamivel részletesebben mutathatod be vele vállalkozásodat, termékeidet, tevékenységedet. Látványosan illusztrált fotók, precíz kivitelezés, tökéletes minőség, ezt mi garantáljuk.

Magazin

Saját belső újságra van szükséged? Szeretnéd bemutatni céljaidat, eredményeidet, történetedet? A legjobb helyen jársz. A magazin kiváló és nagy presztízsű felület, amit bátran ajánlunk minden cégvezetőnek. Úgy érzed a nyomtatott sajtó még nem halt ki, mert a magazinokban tovább él? Szerintünk is! Segíthetünk egy saját lapban?

Termékismertető

A prospektus és a katalógus közeli unokatestvérek, igen hatásos termék promóció. Ha jól csinálják, akkor sokat javít egy vállalkozás színvonalán, a lehetséges vevők könnyedén és gyorsan ismerhetik meg termékeidet. Ehhez pedig gyors és megbízható partnerre lesz szükséged. Jó hírünk van! Nem kell tovább keresned.

Dosszié

Dosszié gyártás? Nálunk a helyed. Jól mutatna egy céges vagy egyedi dosszié, esetleg mappa minden alkalmazott kezében és asztalán? El tudod képzelni promóciós vagy ajándéktermékként egy gyűrűs dosszié látványát? Akkor itt az ideje, hogy készítsünk neked néhányat.

Stancolt termékek

Üzleti megbeszélés, rendezvény, konferencia, előadás. Stancolt termékekre mindig szükség lehet, hiszen jelentőséget ad megjelenésednek, egyedivé és nélkülözhetetlenné tesz. Egy stancolt termék kiváló céges ajándék is a partnereid részére. Ha digitális stancolás, akkor is számíthatsz ránk.

Doboz

Legyen szó masszív papírdobozról, ami könnyen összecsukható, esetleg kihajtható vagy elegáns díszdobozról, a Rastera a rendelkezésedre áll a kivitelezés minden mozzanatánál. Számos formában, más-más kivitelezéssel, kicsi vagy nagy tételben, ránk mindenben számíthatsz.

Csomagoló anyag

Csomagolás? Jó helyen jársz, hiszen minden típusra nyomtatunk, akár nagy tételben is. Találkoztunk már számos komoly kihívással ezen a területen, de a végén mindig született valamilyen megoldás. A végeredmény minden esetben egy elégedett ügyfél volt.

Végtelenítésre hangolva

Mit kell tudni az ofszet nyomtatásról?

A szakmában igen elterjedt technikáról van szó, aminek talán a legfontosabb eleme a kiváló alapanyag.

Csak a legjobb festékkel, nyomólemezzel és gumihengerrel érdemes dolgozni. Ha mindez megvan, a festéket lemezre viszik fel, utána kerül a hengerre, végül a papírra vagy bármilyen más felületre.

Ezért imádjuk:

  • folyamtosan jó minőség
  • rendkívül éles és tiszta képek
  • rövid határidő
  • egymillió nyomás, hosszú működés
  • hihetetlenül nagy mennyiség
  • rendkívül alacsony ár

A digitális nyomtatás mellett az ofszet nyomtatás is fedhetetlen bizonyíték arra, hogy bármilyen egyedi, illetve hétköznapi igényre is azonnal reagálni tudunk. Legyen szó legkisebb vagy éppen a legnagyobb tételről, mi megoldást biztosítunk mindkét kérésre.

Nálunk mindent meg tudsz rendelni a hagyományos kötészeti megoldásoktól a legkorszerűbb felületnemesítésig!